Önceki yazılarımdan, Instagram paylaşımlarımdan konuya gayet hakimsiniz. Biliyorsunuz ki, yatlara özel üretimler de yapıyoruz. Hali hazırda çalıştığımız sofra ve sunum grupları, banyo ve yatak odası grupları için farklı projeler üretip her ihtiyaca yönelik ürünler tasarlıyoruz. Ancak bugün farklı bir şeyden bahsedeceğim, daha niş kalan, fazla yayınlamadığımız, yapınca her üründe olduğu gibi onların da hakkını verdiğimiz ihtiyaca yönelik ürünler.

Başta bir detayı belirtmek istiyorum. Ürünlerden bahsederken malzeme ve kumaş cinsi belirtmeyeceğim bu kez. Çünkü uygulamaların hepsi o kategoriye özel yapıldığı için kullanılacak olan alanın özelliklerini içeriyor. Bu da biraz sektörle alakalı “know-how” ımız ile alakalı. Özel uygulamalar için bize başvuran veya başvuracak olan tüm müşterilerimizle toplantılarımızda her şeyi enine boyuna konuşup detaylandırıp öyle karar veriyoruz zaten.

Gelin yakından inceleyelim bunlar nelermiş. İlk ve ikinci fotoğrafta gördüğünüz üzere zemin ve mobilyalar için koruma kılıfları diktik. Görselde hepsini görmüyorsunuz ancak bu süperyattaki aklınıza gelebilecek her zemin ve her mobilya parçası için ayrı koruma kılıfları boyutlandırılıp dikildi. Yatlar sezon dışına alınıp bakımları yapılırken içinde yer alan ürünlerin de iyi korunması gerekiyor. Bu sebeple her bir parça için ayrı özen gösteriliyor. Sonrasında kalıcı olmaları, yıpranmamaları ve kaybolmaları için ait olduğu mobilya ve odalar için nakışla isim etiketleri işlenip üzerlerine dikildi. Çok geniş alanlar ve parçalar söz konusu olduğu için hepsine farklı birleşim ve katlama yerleri oluşturuldu

Kalabalık mürettebatlı mega yatlar için ise kumaştan dikilmiş çok gözlü askılar, yine onların nevresimlerine uygun yine yine nakış etiketli nevresimler tasarlanıp dikildi.

Yeri geldi çok küçük parçalara bile mini mini koruyucu kılıflar dikildi. 

Yat olduğu için hareketsiz mobilyalar ve aksesuarlar tahmininizden çok fazla yer tutuyor. Bu sebeple bazı ürünlerin kılıfları o aksesuara uygun bölmelerle boşluklar bırakılarak dikildi. Bunlarda kullanılan kumaşların hepsi özel üretim. Gerçekten muazzam bir özenle ortaya çıkan kusursuz işçilikli ürünler doğdu böylece.

Yatlara en çok çalıştığımız en çok da bilinen ürünlerimizden çamaşır keselerine de burada yer vermek isterim. Bazen müşterilerimiz sadece Laundry nakışlı talep ediyor, bazen yatın isminde, bazen numaralandırmak istiyor bazen de isim veya baş harfi yeterli olabiliyor.

Tüm bunların haricinde tekstil ihtiyaçlarınızın yanı sıra yine yatlarınızda kullanılmak üzere tedarik edebildiğimiz farklı ürünlerimiz de mevcut. Detaylı bilgi ve yat görsellerinizle birlikte görüşme talepleriniz için bizimle her zaman iletişime geçebilirsiniz. 0 542 637 49 98 nolu telefondan veya decorideatr@gmail.com mailimiz üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

Yazar

Yorum Yaz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Pin It