Kurulduğumuz ilk günden beri en çok sattığımız ürün kategorisinden biri de çuha oyun örtülerimiz. İskambil, okey ve daha pek çok oyun için tercih edilen çuha kumaşını oyun severler sermeden rahat edemezler. Bu sebeple de bugüne kadar oyun keyfini ayrıcalıklı yaşamak isteyen tüm müşterilerimizin  istekleri doğrultusunda gelişti bu tasarımlarımız. (önceki modellerin olduğu yazımız buradaki linkte)

Yeri geldi iskambil sembollerini nakışla işledik, yeri geldi iskambil kağıtları nakış desenimiz oldu. Zaman zaman da oyun ekibinin isimleri veya müşterimizin markası yer aldı örtülerin üzerinde. Kurumsal logolu toplu siparişlere de üretimler yaptık defalarca.

Bazen kırmızılardan siyahlardan pikolar geçiyoruz etek ucuna veya masa çerçevesince, bazen de tamamen düz dikiş isteniyor.

Örneğin, bir müşterimiz de yuvarlak oyun masası için böyle bir model hayal etmişti, biraz renkli bolca nakışlı. Aklından ne geçiyorsa hepsini birebir uyguladık.

Bu arada hazır daire masadan bahsetmişken vurgulayayım ama bu aslında tüm formlar için geçerli. Mekanınızda bizim ölçü almadığımız, ölçüleri tamamen sizin bize ilettiğiniz siparişlerde bize vermeniz gereken en önemli ölçü masanızın yatağınızın vs. gerçek ölçüsüdür, ne ebatta örtü istediğiniz değil. Biz zaten işin profesyonelleri olarak hangi ürün için hangi payların verilmesi gerektiği gibi teknik detaylara her şekliyle hakimiz. Bununla birlikte bu standartların dışında sizin isteyebileceğiniz farklı boyutlandırmalar olup olmadığını biz zaten siparişinizi alırken detaylı bir şekilde soruyoruz. Bu bahsettiğim durumun şöyle bir handikapı olabilir. Bazen müşterilerimiz doğru ölçü aldığını, dikim paylarını da kendince hesap ederek bulduğunu düşünüyor ancak bu yanıltıcı olabilir. Dikim esnasında hesaplanması gereken teknik bazı noktaları bilmeyerek yanlış ürünün üretilmesine sebebiyet verebilir ki bunu hiçbir taraf olarak yaşamak istemeyiz.

Bu arada tamamen düz  çuha örtüleri de ürettiğimizi belirtmeden geçmeyeyim. Malum herkes nakış tercih etmeyebiliyor, daha sade ve zamansız ürünlere sahip olmak isteyebiliyor. Siz de benzer örtülere veya tamamen size özel bir tasarımla çuha örtüsüne  sahip olmak isterseniz bizimle her zaman 0542 637 4998 nolu telefondan veya decorideatr@gmail.com üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

 

Yazar

Yorum Yaz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Pin It