Geçtiğimiz hafta Koçtaş’ ın 2014-2015 sezonu kataloğunun tanıtımı için stil tasarımcıları Murat Tamgüç ve Bertan Berk ile keyifli bir kahvaltı söyleşisine davet maili aldım. Her daim Koçtaş’ tan alınacak mutlaka bir şeyler bulduğum için yenilikleri görmek için epey hevesliydim.
İstanbul’ un yeni in semti Karaköy pek çok trendy mekana ev sahipliği yapıyor. Bunlardan biri de Naif. Adını duyup da henüz ziyaret edemediğimden etkinliğin burada olacağını öğrenince daha bir sevindim ve dün sabah düştüm yollara.
Öncelikle birbirinden güleryüzlü Koçtaş ekibi karşıladı bizleri kapıda. Herkes yavaş yavaş yerlerini bulunca katalogla ilgili ufak bir bilgilendirme yapıldı ekşp tarafından. Sonra da sözü Murat Tamgüç aldı. Murat bey ve Bertan bey Lunapark Shop isimli firmanın ortakları, ikisi de birbirinden değerli stil tasarımcıları ve daha önce sayısız firmaya tasarım danışmanlığı yapmışlar. Onlarla tanışmak da ayrı bir zevkti.
*Geleneksel: Oryantali çağrıştıran, gümüşler, simler, altın efektleri, kadife ve zengin kumaşlar, koyu ve gösterişli renkler bu akımda görebilecekleriniz
Dünyada da öne çıkan iki dekorasyon yönelimini vurguladı Murat bey. Biri wall decoration denen duvarların kaplanması,perde, parke seçimi gibi geniş alanlı uygulamalar. İkincisi de window decoration denilen ama aslında adı gibi pencere değil de vitrin görevi görecek lamba, tablo, aksesuar gibi ufak dokunuşlarla dekorasyonu farklılaştırma öne çıkıyor. Bunlardan birini benimseyerek de evinizde köklü değişiklikler yapmadan farklı rüzgarlar estirebilirsiniz. Bu güzel bilgilendirmelerle günümüze ve sohbetlerimize devam ediyoruz.
Bir yandan da Naif’ in keyfini sürüyoruz. Buranın dekorasyon detaylarını da paylaşmadan edemeyeceğim. Yine stil danışmanlığını Murat ve Bertan beylerin yaptığı bu sıcacık mekan sizi kendine çağırıyor her noktasında.
Girişteki bu kocaman enginar size lezzetli menü hakkında da epey ipucu veriyor.
İlk fırsatta Koçtaş’ a uğrayıp yeniliklere bir göz atmanızda fayda var. Epey üründe aklınızın kalacağını garanti edebilirim. Bu güzel etkinlik için Koçtaş ekibini kutluyor ve bir dahaki organizasyonlarda görüşmek üzere diyorum…